INFO


Bent u geïnteresseerd om een portret te laten schilderen?
Dan kunt u via ‘contact’ een email sturen.

De prijs.
Die prijs hangt af van uw wensen zoals
het formaat
grijstonen of kleur
olieverf of houtskool                                  
met of zonder lijst

Hoe lang duurt het maken van een portret?
Dat hangt sterk af van hetgeen u wilt, voor een portret in olieverf en grijstonen moet u ongeveer 4 weken rekenen, voor een portret in kleur twee maanden. In overleg en tegen meerprijs is snellere levering mogelijk.

Moet er geposeerd worden?
Dat hoeft niet. Een fotoshoot is het uitgangspunt.  Die vindt plaats in het atelier (Oosterhout NB). Tegen meerprijs (reiskosten) kan dat ook bij u als klant thuis. Als een fotoshoot een probleem mocht zijn, kunt u zelf een (kwalitatief goede) foto aanleveren. Eén enkele foto geeft echter wel eenzijdige informatie. Daarom verdient het de voorkeur om in dat geval nog enkele andere foto’s (of film) van de af te beelden persoon bij te voegen.

Kunt u het werk bekijken voor het af is?
Als het werk bijna voltooid is, krijgt u gelegenheid het werk in het atelier te bezichtigen en een voorstel te doen tot kleine wijzigingen.

Worden uw gegevens vertrouwelijk behandeld?
Ja, uw persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Zij zullen niet gebruikt worden op een wijze die onverenigbaar is met het doel zoals hierboven genoemd en zij worden niet aan derden verstrekt.